ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενήργησαν χθες έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην κατοικία, υποστατικά και όχημα ιδιοκτησία 54χρονου, στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δώδεκα κούτες αδασμολόγητου καπνού και 18 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα.

Τα κατασχεθέντα παραλήφθηκαν από Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των €4.000 από τον 54χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.