ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενήργησαν χθες έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην κατοικία, υποστατικά και όχημα ιδιοκτησία 54χρονου, στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δώδεκα κούτες αδασμολόγητου καπνού και 18 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα.

Τα κατασχεθέντα παραλήφθηκαν από Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των €4.000 από τον 54χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE