ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενήργησαν χθες έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην κατοικία, υποστατικά και όχημα ιδιοκτησία 54χρονου, στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δώδεκα κούτες αδασμολόγητου καπνού και 18 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα.

Τα κατασχεθέντα παραλήφθηκαν από Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των €4.000 από τον 54χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE