ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενήργησαν χθες έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην κατοικία, υποστατικά και όχημα ιδιοκτησία 54χρονου, στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δώδεκα κούτες αδασμολόγητου καπνού και 18 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα.

Τα κατασχεθέντα παραλήφθηκαν από Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των €4.000 από τον 54χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE