ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρόστιμο «καμπάνα» σε 54χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενήργησαν χθες έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην κατοικία, υποστατικά και όχημα ιδιοκτησία 54χρονου, στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δώδεκα κούτες αδασμολόγητου καπνού και 18 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα.

Τα κατασχεθέντα παραλήφθηκαν από Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των €4.000 από τον 54χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE