ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουριόζα και φορμαρισμένη η ΕΝΠ – Ψάχνει… εκδίκηση η Ομόνοια!

Φουριόζα και φορμαρισμένη η ΕΝΠ – Ψάχνει… εκδίκηση η Ομόνοια!

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο «Τάσος Μάρκου» το απόγευμα του Σαββάτου ανάμεσα στην φορμαρισμένη ΕΝΠ και την Ομόνοια που θέλει… εκδίκηση από τους «μικρούς».

Η γηπεδούχος ΕΝΠ βρίσκεται σε διαμονιώδη φόρμα μέσα στο 2021 αφού σε 5 αγώνες μετράει 4 νίκες απέναντι σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ολυμπιακό και 1 ισοπαλία με την Καρμιώτισσα με απολογισμό 8 γκολ υπέρ και 3 κατά!

Η ομάδα του Παραλιμνίου πλέον είναι ακόμη και στο κόλπο της εξάδας και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και τα καλά αποτελέσματα και κόντρα στην Ομόνοια.

Από την άλλη η Ομόνοια προέρχεται από τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας και πλέον μπαίνει σε μια σειρά αγώνων που στον Α’ γύρο την πλήγωσανκαι θέλει να πάρει την… εκδίκηση της για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι σε 5 ματς με ΕΝΠ, Ολυμπιακό, Δόξα, Σαλαμίνα και Ερμή μάζεψαν μόλις 3 βαθμούς όμως στη συνέχεια τα πήγαν περίφημα στα ντέρμπι.

Για αυτό το λόγο πάει διπλά υποψιασμένη στο Παραλίμνι αφού σίγουρα ούτε ο Μπεργκ, ούτε κανείς άλλος στο πράσινο στρατόπεδο δεν θέλει να επαναληφθεί το σενάριο του Α’γύρου ενώ όλοι ξέρουν πως οι βυσσινί είναι φορμαρισμένοι και… επικίνδυνοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρόβλημα λόγω ενοχλήσεων απεκόμισε στις προπονήσεις ο Ιωάννης Κούσουλος και είναι αμφίβολος για τον αγώνα του Σαββάτου ενώ ο Μπεργκ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ασάντε και Λανγκ και τον τραυματία Κυριακίδη.

The post Φουριόζα και φορμαρισμένη η ΕΝΠ – Ψάχνει… εκδίκηση η Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top