Στ.Κυριακίδου: 'Η ΕΕ ζητά από την AstraZeneca να αυξήσει την προβλεψιμότητα παραδόσεων εμβολίων'

Στ.Κυριακίδου: 'Η ΕΕ ζητά από την AstraZeneca να αυξήσει την προβλεψιμότητα παραδόσεων εμβολίων'

Η ΕΕ ζητά από την AstraZeneca να λάβει μέτρα  για την αύξηση της προβλεψιμότητας και της σταθερότητας των παραδόσεων και την επιτάχυνση της κατανομής των δόσεων, ανακοίνωσε απόψε η Επίτροπος αρμόδια για θέματα υγείας Στέλλα Κυριακίδου.

Συγκεκριμένα, η Επίτροπος ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής συντονιστικής επιτροπής με τα κράτη μέλη σχετικά με την στρατηγική εμβολιασμού της ΕΕ εκπρόσωποι της η AstraZeneca ανακοίνωσαν καθυστερήσεις στη χορήγηση εμβολίων σε σύγκριση με τις προβλέψεις για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE