Στ.Κυριακίδου: 'Η ΕΕ ζητά από την AstraZeneca να αυξήσει την προβλεψιμότητα παραδόσεων εμβολίων'

Στ.Κυριακίδου: 'Η ΕΕ ζητά από την AstraZeneca να αυξήσει την προβλεψιμότητα παραδόσεων εμβολίων'

Η ΕΕ ζητά από την AstraZeneca να λάβει μέτρα  για την αύξηση της προβλεψιμότητας και της σταθερότητας των παραδόσεων και την επιτάχυνση της κατανομής των δόσεων, ανακοίνωσε απόψε η Επίτροπος αρμόδια για θέματα υγείας Στέλλα Κυριακίδου.

Συγκεκριμένα, η Επίτροπος ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής συντονιστικής επιτροπής με τα κράτη μέλη σχετικά με την στρατηγική εμβολιασμού της ΕΕ εκπρόσωποι της η AstraZeneca ανακοίνωσαν καθυστερήσεις στη χορήγηση εμβολίων σε σύγκριση με τις προβλέψεις για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE