Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι διαδηλώνουν στη Μόσχα υπέρ της αποφυλάκισης Ναβάλνι

Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι διαδηλώνουν στη Μόσχα υπέρ της αποφυλάκισης Ναβάλνι

Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος στις διαδηλώσεις σήμερα στη Μόσχα, ζητώντας την αποφυλάκιση του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με εκτιμήσεις μαρτύρων στο Reuters.


Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών κάνει λόγο για συμμετοχή περίπου 4.000 ανθρώπων στις διαδηλώσεις, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Στο μεταξύ, η ρωσική αστυνομία προφυλάκισε σήμερα, την Λιούμποβ Σομπόλ, μία στενή σύμμαχο του Αλεξέι Ναβάλνι, σε διαδήλωση στο κέντρο της Μόσχας.

Η διαδήλωση οργανώθηκε ζητώντας την αποφυλάκιση του αναφερόμενου πολιτικού της αντιπολίτευσης, όπως ανέφερε ένας μάρτυρας του Reuters.

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι διαδηλώσεις σε εθνικό επίπεδο είναι παράνομες, ενώ οι ρωσικές αρχές έχουν προφυλακίσει περισσότερους από 350 ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE