ΠΑΦΟΣ: Ζευγάρι φέρεται να είχε ρημάξει την πόλη - Τους έψαχνε για μέρες η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Ζευγάρι φέρεται να είχε ρημάξει την πόλη - Τους έψαχνε για μέρες η Αστυνομία

Διατάγματα κράτησης μιας ημέρας εναντίον 31χρονης και τριών ημερών του συμβίου της ηλικίας 29 ετών,  εξέδωσε σήμερα Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, προς διερεύνηση υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία έγινε  καταγγελία στο ΤΑΕ στις 19 Ιανουαρίου του 2021 για κλοπή. Το ζευγάρι αναζητούσε για μέρες η Αστυνομία Πάφου και τελικά εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του 29χρονου, το οποίο ερευνήθηκε με δικαστικό ένταλμα.

Εκεί εντοπίσθηκαν ρολόγια, ηλεκτρονικά είδη και άλλα αντικείμενα που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία. 

Η Αστυνομία εκτιμά ότι τόσο η 31χρονη όσο και ο 29χρονος ενέχονται σε σωρεία διαρρήξεων και κλοπών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Η παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αποτελεί πάντοτε γεγονός με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς τέτοιες επισκέψεις πραγματοποιούνται μόνο σε περιόδους που διαμορφώνονται σημαντικές εξελίξεις στο Κυπριακό ή όταν καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων.