ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Kούσιος καταγγέλλει το ΑΚΕΛ για λάσπη και ανυπόστατους ισχυρισμούς κατά του Προέδρου

Ο Kούσιος καταγγέλλει το ΑΚΕΛ για λάσπη και ανυπόστατους ισχυρισμούς κατά του Προέδρου

Το ΑΚΕΛ προσπαθεί να προκαταλάβει το πόρισμα της ανεξάρτητης ερευνητικής επιτροπής, που συγκροτείται από τέσσερις προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, δικάζοντας και καταδικάζοντας πριν από την έκδοση του πορίσματος, αναφέρει σε γραπτή δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, σε απάντηση στο ΑΚΕΛ.


Ο ΚΕ καταγγέλλει το ΑΚΕΛ ότι χρησιμοποιεί ανυπόστατους ισχυρισμούς και λάσπη κατά της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας και εσκεμμένα, όπως αναφέρει, παραβλέπει αυτό που ο λαός, με εικόνα και ήχο είδε και άκουσε, όπως παραγνωρίζει και τις δικαστικές αποφάσεις που πιστοποιούν την εμπλοκή του στη διαφθορά.

"Το ΑΚΕΛ ουδέποτε σεβάστηκε είτε αποφάσεις δικαστηρίων, είτε ερευνητικών επιτροπών, όταν ο αποφάσεις αυτές άγγιζαν τη  διαφθορά και αφορούσαν τις ημέρες της διακυβέρνησης και τα έργα του κόμματός τους. Σκόπιμα το ΑΚΕΛ παραγνωρίζει, ακόμα, την κατάθεση του πρώην Υπουργού Οικονομικών της διακυβέρνησης του, κ. Χαρίλαου Σταυράκη, ο οποίος δήλωνε ότι επί ημερών του ΑΚΕΛ, ήταν μόνιμη πρακτική να ξεχειλώνουν τα κριτήρια για παραχώρηση υπηκοότητας σε επενδυτές, με υποδείξεις ή πιέσεις παρόχων", αναφέρει ο Εκπρόσωπος.

Στην γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι αυτή είναι η αλήθεια που ακούστηκε στην ερευνητική επιτροπή, προσθέτοντας "τους καλούμε να εγκαταλείψουν τις μεθόδους άλλων εποχών και να αναμένουν το πόρισμα ερευνητικής επιτροπής".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top