Τραγωδία στα Γιάννενα: Δύο νεκροί έπειτα από πτώση από τον τέταρτο όροφο

Τραγωδία στα Γιάννενα: Δύο νεκροί έπειτα από πτώση από τον τέταρτο όροφο

Δύο νεκροί εντοπίστηκαν στον ακάλυπτο χώρο μίας πολυκατοικίας στο κέντρο των Ιωαννίνων σήμερα το πρωί, οι οποίοι φέρεται να έκαναν «βουτιά» στο κενό από διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία 43χρονη γυναίκα και έναν άνδρα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό σήμερα το πρωί, γύρω στις 09:00, και έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν τους δύο ανθρώπους χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ αναμένεται να φτάσει και ο ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα αίτια της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE