ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρές συνέπειες θα έχει 42χρονη που μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Τα ''έτσουξε' και έπιασε τιμόνι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρές συνέπειες θα έχει 42χρονη που μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία- Τα ''έτσουξε' και έπιασε τιμόνι

Πέντε φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αποτελεί μια από τις σοβαρότερες τροχαίες παραβάσεις, αφού βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων. Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών πριν από την οδήγηση, μπορεί να μειώσει την ικανότητα αντίληψης του οδηγού και ταυτόχρονα να αυξήσει το χρόνο αντίδρασής του, με τα αποτελέσματα ο οδηγός αυτός να αποτελεί πηγή κινδύνου, τόσο για τον ίδιο τον εαυτό του, όσο και για τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Χθες βράδυ, τα μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου εντόπισαν και έθεσαν εκτός οδικού δικτύου, 42χρονη οδηγό, η οποία μετά από έλεγχο αλκοόλης διαπιστώθηκε ότι είχε στον οργανισμό της ποσότητα αλκοόλης πέντε φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.15μ.μ., σε δρόμο στην επαρχία Αμμοχώστου, τα μέλη της Τροχαίας ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονη. Η οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με θετική ένδειξη.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 119μg% αντί 22μg%, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Εναντίον της 42χρονης σχηματίστηκε δικογραφία, για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.  
                                                                                              

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE