ΚΙΝΗΤΡΟ η εξάδα και παιχνίδι… ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Πιθανή ενδεκάδα Δαμιανού

ΚΙΝΗΤΡΟ η εξάδα και παιχνίδι… ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Πιθανή ενδεκάδα Δαμιανού

Η ώρα 18:30 στο «Αμμόχωστος» η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην 8η θέση με 24 βαθμούς, 2 λιγότερους από την 6η θέση όπου είναι η Δόξα Κατωκοπιάς με 26 βαθμούς.

Η Νέα Σαλαμίνα με κίνητρο να μπορέσει να μπει στο γκρουπ της πρώτης εξάδας έχει μπροστά της ένα παιχνίδι… πρόκληση, απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας, τον Απόλλωνα.

Σαφέστατα, δύσκολο έργο για το συγκρότημα του Σάββα Δαμιανού, εντούτοις, ο Κύπριος κόουτς ευελπιστεί ότι το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές του και θα βγάλει την αποστολή εις πέρας.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Σάββα Δαμιανού είναι Βεσελόφσκι, Σεργίου, Νικολάου, Καμισόκο, Χριστοφόρου, Κονφέ, Μουστιβάρ, Τσουκαλάς, Οσέι, Ντανίλο, Βάγκνερ

The post ΚΙΝΗΤΡΟ η εξάδα και παιχνίδι… ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Πιθανή ενδεκάδα Δαμιανού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.