Βραζιλία: Συνετρίβη αεροπλάνο που μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα - 5 νεκροί

Βραζιλία: Συνετρίβη αεροπλάνο που μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα - 5 νεκροί

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, την Κυριακή συνετρίβη το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας Πάλμας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βίλα Νόβα.

Συγκεκριμένα, μετά την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την ομάδα που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πρόκειται για τέσσερις ποδοσφαιριστές αλλά και για τον πρόεδρο της ομάδας, με την ποδοσφαιρική κοινότητα της Βραζιλίας να έχει βυθιστεί στο πένθος!

Στα θύματα είναι ο κίπερ Ρανουλέ (27 ετών), ο αριστερός μπακ Λούκας Πρασέδες (23 ετών), ο στόπερ Γκιγέρμε Νοέ (28 ετών), ο χαφ Μάρκους Μολινάρι (23 ετών) και ο πρόεδρος Λούκας Μέιρα (32 ετών).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE