ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση στα Νοσοκομεία - Πόσοι διασωληνωμένοι και στην εντατική

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η κατάσταση  στα Νοσοκομεία - Πόσοι διασωληνωμένοι και στην εντατική

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 173 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 55 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 55 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 30 είναι διασωληνωμένοι, οι πέντε νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και 20 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE