Ζοάο Πέδρο ίσον… κίνδυνος!

Ζοάο Πέδρο ίσον… κίνδυνος!

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Απόλλωνα στο γήπεδο “Αμμόχωστος” ήταν ο Ζοάο Πέδρο, παρά την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ πρώτα ταλαιπώρησε τον μικρό Θωμά Νικολάου, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, και μετά τον Μπρένο και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου.

Από τα πόδια του 34χρονου μπακ προήλθαν σχεδόν όλες οι καλές φάσεις των “κυανολεύκων” και αποδεικνύει ότι αποτελεί μία από τις πιο πολύτιμες μονάδες στη φαρέτρα του Πετράκη.

Α.Χ.

The post Ζοάο Πέδρο ίσον… κίνδυνος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE