Ζοάο Πέδρο ίσον… κίνδυνος!

Ζοάο Πέδρο ίσον… κίνδυνος!

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Απόλλωνα στο γήπεδο “Αμμόχωστος” ήταν ο Ζοάο Πέδρο, παρά την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ πρώτα ταλαιπώρησε τον μικρό Θωμά Νικολάου, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, και μετά τον Μπρένο και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου.

Από τα πόδια του 34χρονου μπακ προήλθαν σχεδόν όλες οι καλές φάσεις των “κυανολεύκων” και αποδεικνύει ότι αποτελεί μία από τις πιο πολύτιμες μονάδες στη φαρέτρα του Πετράκη.

Α.Χ.

The post Ζοάο Πέδρο ίσον… κίνδυνος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.