ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α΄ Κατηγορία Γυναικών: Όλη η τετράδα παίζει ντέρμπι την 13η αγωνιστική

Α΄ Κατηγορία Γυναικών: Όλη η τετράδα παίζει ντέρμπι την 13η αγωνιστική

Η πρώτη τετράδα έχει ντέρμπι στην 13η και προτελευταία αγωνιστική της Α΄ Φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021.

Σπουδαίο παιχνίδι προβλέπεται στο Κλειστό «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» μεταξύ Ολυμπιάδα Ν. – Robo Markets ΑΕΛ (Ζωντανά από το κανάλι 7Sports TV που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet).

Η μάχη των «κυανολεύκων» Property Gallery Απόλλων – Aνορθώσεως στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» πάντοτε ελκύει και ίσως κρίνει βαθμολογικά δεδομένα. Στον τρίτο αγώνα της ημέρας η Lemesos Volleyball φιλοξενεί σε ένα αγώνα χωρίς προγνωστικά την ΑΕΚ.

Οι τρεις αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών θα αρχίσουν στις 20:00.

Tην 13η αγωνιστική έχει ρεπό το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου.

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: OΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – Robo Markets ΑΕΛ

Ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής χωρίς καμιά αμφιβολία. «Μελανόλευκες» και «γαλαζοκίτρινες» θα διεκδικήσουν με πείσμα το τρίποντο δυο αγώνες πριν το φινάλε της Α’ Φάσης.

Η Ολυμπιάδα είναι στο – 4 από την 1η θέση και θέλει να κερδίσει για να μειώσει από την Robo Markets ΑΕΛ στον πόντο και να αλλάξει τις ισορροπίες ενόψει της Β’ Φάσης.

Η ομάδα του Γ. Νικολάκη προέρχεται από νίκη επί της Ανορθώσεως και ζητεί νέο τρίποντο. Ο Ελλαδίτης κόουτς θα δει τις παίκτριές του και στην προπόνηση της Δευτέρας.

Η Robo Markets ΑΕΛ πάει στη Λευκωσία για να κερδίσει και να αφήσει 7 πόντους πίσω από την κορυφή την Ολυμπιάδα. Παράλληλα, η ομάδα του Στ. Μασιά δεν θέλει να αφήσει το συμπολίτη Property Gallery Απόλλων να απομακρυνθεί στην κορυφή. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι 7Sports TV που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.

Στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής που έγινε στις 24 Νοεμβρίου 2020 η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» με 3-1 σετ.

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Σπουδαίο παιχνίδι με αβέβαιη την έκβασή του προβλέπεται στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» μεταξύ Property Gallery Απόλλων – Aνορθώσεως. Oι «γαλάζιες» της Λεμεσού έχουν ίσως ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά τα πάντα είναι ανοικτά.

Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη είναι στην κορυφή και θα επιδιώξει τη νίκη για να μείνει στην κορυφή πριν τη μάχη κορυφής με την Robo Markets ΑΕΛ την ερχόμενη Τρίτη στο φινάλε της Α Φάσης.

Ο Λεμεσιανός κόουτς θα επιστήσει την προσοχή των παικτριών του στον αγώνα αφού δεινοπάθησαν από τη «Μεγάλη Κυρία» στον εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής την 9η Ιανουαρίου 2021. Η τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Η ομάδα του Al. Boscovic που «καθάρισε» την τέταρτη θέση έχει για δεύτερη εβδομάδα ντέρμπι (μετά τον αγώνα με την Ολυμπιάδα) και πάει στη Λεμεσό για το βαθμολογικό κέρδος. Στόχος να επαναληφθεί η εμφάνιση προ 18 ημερών αλλά να έλθει η νίκη ενόψει και Β’ Φάσης. Ο Σέρβος κόουτς θα αποφασίσει για την αποστολή στην προπόνηση της Δευτέρας.

Σε εξ αναβολής αγώνα που έγινε το Σάββατο 09 Ιανουαρίου 2021 στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε με 2-3 σετ.

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΕΚ

Αβέβαιη έκβαση φρονούμε ότι θα έχει ο αγώνας στο Λύκειο Πολεμιδιών μεταξύ Lemesos Volleyball – ΑΕΚ. Δυο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές και ειδικά στη Λεμεσό «ροζ» και «κιτρινοπράσινες» θα διεκδικήσουν το τρίποντο αφού έρχεται η Β Φάση, αλλά και το Κύπελλο.

Η Lemesos Volleyball με την προσθήκη της Ζώγιας Κωνσταντοπούλου ισχυροποιήθηκε και θα ζητήσει το τρίποντο για ψυχολογικούς και αγωνιστικούς λόγους.

Η ΑΕΚ πάλεψε για να βρεθεί στην τετράδα αλλά δεν πρόλαβε. Η ομάδα της Σοφίας Τσαγγαρίδου – Γεωργίου ταξιδεύει στη Λεμεσό για να πετύχει δεύτερη νίκη επί της Lemesos Volleyball.

Ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής ήταν εξ αναβολής, έγινε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 με νικήτρια την ΑΕΚ στο «ΚΙΤΙΟΝ» με 3-0 σετ.

H Bαθμολογία

Μετά τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Property Gallery Απόλλων (10) 9-1 29-6 27
2. Robo Markets ΑΕΛ (10) 9-1 27-5 27
3. Ολυμπιάδα Ν. (10) 8-2 25-9 23
4. Ανόρθωσις (10) 5-5 19-16 16
5. ΑΕΚ (10) 3-7 10-22 9
6. Lemesos Volleyball (11) 2-9 7-27 5
7. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (11) 0-11 1-33 0

Πηγή: new.volleyball.org.cy

The post Α΄ Κατηγορία Γυναικών: Όλη η τετράδα παίζει ντέρμπι την 13η αγωνιστική appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top