ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της αριστερής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, όταν φορτηγό όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο, προσέκρουσε σε άλλο φορτηγό, που ήταν ακινητοποιημένο στο έρεισμα του δρόμου.

Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και για παροχή βοήθειας προς το κοινό. Η τροχαία κίνηση διοχετευόταν στις άλλες δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου.

Κατά το τροχαίο ατύχημα δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE