ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της αριστερής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, όταν φορτηγό όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο, προσέκρουσε σε άλλο φορτηγό, που ήταν ακινητοποιημένο στο έρεισμα του δρόμου.

Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και για παροχή βοήθειας προς το κοινό. Η τροχαία κίνηση διοχετευόταν στις άλλες δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου.

Κατά το τροχαίο ατύχημα δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE