ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της αριστερής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, όταν φορτηγό όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο, προσέκρουσε σε άλλο φορτηγό, που ήταν ακινητοποιημένο στο έρεισμα του δρόμου.

Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και για παροχή βοήθειας προς το κοινό. Η τροχαία κίνηση διοχετευόταν στις άλλες δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου.

Κατά το τροχαίο ατύχημα δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE