ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται καταιγίδες και χιονόπτωση – Δύο συστήματα κακοκαιρίας επηρεάζουν την Κύπρο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται καταιγίδες και χιονόπτωση – Δύο συστήματα κακοκαιρίας επηρεάζουν την Κύπρο

Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας θα είναι κυρίως αίθριες με πιθανές μεμονωμένες ελαφρές βροχές.

Ωστόσο, αναμένεται επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου το απόγευμα. Από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αρχίσουν να πυκνώνουν και να χαμηλώνουν οι νεφώσεις με αποτέλεσμα να υπάρξουν βροχές, καταιγίδες και χιονόπτωση στα υψηλότερα ορεινά.

Το συγκεκριμένο σύστημα θα είναι σύντομο, όπως ανάφερε ο ανώτερος λειτουργός μετεωρολογίας, Φίλιππος Τύμβιος, ενώ το βράδυ της Τετάρτης θα υπάρξει ένα ψυχρό μέτωπο και κατά τη διάρκεια θα υπάρξουν τα πιο πάνω φαινόμενα τα οποία θα συνεχίσουν και την Πέμπτη 28/1.

Τις υπόλοιπες ημέρες το σκηνικό θα παραμείνει συννεφιασμένο, με το Σάββατο να υποδεχόμαστε άλλο σύστημα που θα επηρεάσει την περιοχή μας.

Όσο για τις θερμοκρασίες είναι υψηλότερες των κανονικών για την εποχή.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE