ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της αριστερής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, όταν φορτηγό όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο, προσέκρουσε σε άλλο φορτηγό, που ήταν ακινητοποιημένο στο έρεισμα του δρόμου.

Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και για παροχή βοήθειας προς το κοινό. Η τροχαία κίνηση διοχετευόταν στις άλλες δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου.

Κατά το τροχαίο ατύχημα δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE