Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, μετά και τη δεύτερη συζήτηση με την AstraZeneca στη διευθύνουσα επιτροπή, η Επίτροπος για την Υγεία Στέλλα Κυριακίδου ανέφερε ότι «οι σημερινές συζητήσεις με την ΑstraZeneca είχαν ως αποτέλεσμα τη δυσαρέσκεια με την έλλειψη σαφήνειας και τις ανεπαρκείς εξηγήσεις».
«Τα κράτη μέλη της ΕΕ είναι ενωμένα: οι παραγωγοί εμβολίων έχουν κοινωνικές και συμβατικές ευθύνες που πρέπει να τηρήσουν», σημείωσε.
Με τα κράτη μέλη μας, πρόσθεσε η κ. Κυριακίδου, «ζητήσαμε από την AZ έναν λεπτομερή προγραμματισμό της παράδοσης εμβολίων και πότε θα πραγματοποιηθεί η διανομή στα κράτη μέλη. Μια άλλη συνάντηση θα συγκληθεί την Τετάρτη για να συζητηθεί περαιτέρω το θέμα».
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




