ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος πεζός τραυματίστηκε απο αυτοκίνητο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος πεζός τραυματίστηκε απο αυτοκίνητο

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με πεζό, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, σημειώθηκε χθες 25 Ιανουαρίου, στην Λάρνακα.

Λίγο μετά τις 6.30 το βράδυ, ενώ 29χρονος περπατούσε στην άκρη της αριστερής λωρίδας της λεωφόρου Ελλάδος, στην περιοχή Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε στο χέρι από το αριστερό καθρεφτάκι αυτοκινήτου που πέρασε δίπλα του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μετέφερε με το όχημά του τον 29χρονο πεζό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός έφερε θλαστικό τραύμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού. Ο 29χρονος κρατήθηκε για παρακολούθηση στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου.

Το τροχαίο ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE