ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος πεζός τραυματίστηκε απο αυτοκίνητο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος πεζός τραυματίστηκε απο αυτοκίνητο

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με πεζό, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, σημειώθηκε χθες 25 Ιανουαρίου, στην Λάρνακα.

Λίγο μετά τις 6.30 το βράδυ, ενώ 29χρονος περπατούσε στην άκρη της αριστερής λωρίδας της λεωφόρου Ελλάδος, στην περιοχή Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε στο χέρι από το αριστερό καθρεφτάκι αυτοκινήτου που πέρασε δίπλα του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μετέφερε με το όχημά του τον 29χρονο πεζό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός έφερε θλαστικό τραύμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού. Ο 29χρονος κρατήθηκε για παρακολούθηση στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου.

Το τροχαίο ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE