ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος πεζός τραυματίστηκε απο αυτοκίνητο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος πεζός τραυματίστηκε απο αυτοκίνητο

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με πεζό, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, σημειώθηκε χθες 25 Ιανουαρίου, στην Λάρνακα.

Λίγο μετά τις 6.30 το βράδυ, ενώ 29χρονος περπατούσε στην άκρη της αριστερής λωρίδας της λεωφόρου Ελλάδος, στην περιοχή Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε στο χέρι από το αριστερό καθρεφτάκι αυτοκινήτου που πέρασε δίπλα του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μετέφερε με το όχημά του τον 29χρονο πεζό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός έφερε θλαστικό τραύμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού. Ο 29χρονος κρατήθηκε για παρακολούθηση στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου.

Το τροχαίο ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.