Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Λίγο μετά τις 6.30 το βράδυ, ενώ 29χρονος περπατούσε στην άκρη της αριστερής λωρίδας της λεωφόρου Ελλάδος, στην περιοχή Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε στο χέρι από το αριστερό καθρεφτάκι αυτοκινήτου που πέρασε δίπλα του.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου μετέφερε με το όχημά του τον 29χρονο πεζό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός έφερε θλαστικό τραύμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού. Ο 29χρονος κρατήθηκε για παρακολούθηση στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου.
Το τροχαίο ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




