ThemaPoll: Πώς βλέπουν οι πολίτες την «Άμεση Δημοκρατία» του Φειδία Παναγιώτου – Πρέπει να «τρέμουν» τα μεγάλα κόμματα;
Σημαντική ανταπόκριση ανάμεσα στους πολίτες βρίσκει το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ThemaPoll.
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα στον παράνομο Μπαϊράκ, ο κ. Πιλλί είπε ακόμα ότι 264 άτομα δέχονται ιατρική περίθαλψη, 76 εκ των οποίων φιλοξενούνται σε κέντρο και πέντε νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομεία, σημειώνοντας ότι η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στο γεγονός ότι οι επαφές των κρουσμάτων δεν δηλώνονται.
Στην συνέχεια έδωσε διευκρινίσεις για το πως θα εφαρμοστεί το νέο μέτρο της καραντίνας στην Λευκωσία και Κερύνεια σε όσους εργάζονται σε άλλες πόλεις, σε όσους έχουν ιατρικά ραντεβού εκφράζοντας την ανησυχία ότι αν συνεχιστεί η αύξηση των κρουσμάτων και του αριθμού των κρουσμάτων που πρέπει θα νοσηλευτούν θα κλονιστεί το «σύστημα υγείας».
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις