Αγορά τριών μηχανημάτων για το Φυσιοθεραπευτήριο του ΓΝ Πάφου από ΟΚΥπΥ

Αγορά τριών μηχανημάτων για το Φυσιοθεραπευτήριο του ΓΝ Πάφου από ΟΚΥπΥ

Με τρία μηχανήματα ενισχύθηκε το Φυσιοθεραπευτήριο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης Δρ Σπύρο Γεωργίου.

 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ Γεωργίου ανέφερε πως τα τρία μηχανήματα που ενίσχυσαν το Φυσιοθεραπευτήριο του ΓΝ Πάφου αγοράστηκαν από τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) και θα παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση στο κοινό.

Το φυσιοθεραπευτήριο ξεκίνησε μαζί με την λειτουργία του Νοσοκομείου Πάφου το 1990 και απαρτίζεται από έξι φυσιοθεραπευτές .

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE