Κρεμλίνο: Δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος με βίαιους και παράνομους διαδηλωτές

Κρεμλίνο: Δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος με βίαιους και παράνομους διαδηλωτές

Το Κρεμλίνο δήλωσε την Τρίτη ότι δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος με άτομα τα οποία διαδηλώνουν βίαια και παράνομα αφότου δεκάδες χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους το Σαββατοκύριακο απαιτώντας την απελευθέρωση του πολιτικού της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πέσκοφ είπε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης ότι τα επίπεδα βίας από ορισμένους από τους διαδηλωτές ήταν άνευ προηγουμένου και ότι συμπεριφέρθηκαν πολύ επιθετικά.

Ανέφερε επίσης ότι τα περιστατικά αστυνομικής βίας εναντίον διαδηλωτών, ορισμένα εκ των οποίων βιντεοσκοπήθηκαν, ήταν πολύ λιγότερα και ότι διερευνώνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE