ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο και όμως... Κυπριακόν!

Η χιουμοριστική σελίδα «I LOVE CYPRUS PE» μας χάρισε ένα ακόμη επικό στιγμιότυπο. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που επισυνάπτεται, φίλος της σελίδας απαθανάτισε με το κινητό του ΑΛΛΟ ένα σουρεαλιστικό στιγμιότυπο, αυτή τη φορά από δρόμο της Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος σε εν κινήσει ημιφορτηγό, ξαπλώνει αμέριμνος και ανέμελος στην καρότσα συγκεντρώνοντας φυσικά όλα τα βλέμματα πάνω του. Ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο κομμάτι από κωμική ταινία, παρά καθημερινό στιγμιότυπο.

Ο λόγος παραμένει άγνωστος με τα σχόλια και τις αντιδράσεις να πέφτουν βροχή. Άλλοι εξήρουν την... εφευρετικότητα του, άλλοι θεωρούν πως αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία ενώ ίσως ο ίδιος να ήθελε απλά να χαλαρώσει.

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.