ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο και όμως... Κυπριακόν!

Η χιουμοριστική σελίδα «I LOVE CYPRUS PE» μας χάρισε ένα ακόμη επικό στιγμιότυπο. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που επισυνάπτεται, φίλος της σελίδας απαθανάτισε με το κινητό του ΑΛΛΟ ένα σουρεαλιστικό στιγμιότυπο, αυτή τη φορά από δρόμο της Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος σε εν κινήσει ημιφορτηγό, ξαπλώνει αμέριμνος και ανέμελος στην καρότσα συγκεντρώνοντας φυσικά όλα τα βλέμματα πάνω του. Ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο κομμάτι από κωμική ταινία, παρά καθημερινό στιγμιότυπο.

Ο λόγος παραμένει άγνωστος με τα σχόλια και τις αντιδράσεις να πέφτουν βροχή. Άλλοι εξήρουν την... εφευρετικότητα του, άλλοι θεωρούν πως αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία ενώ ίσως ο ίδιος να ήθελε απλά να χαλαρώσει.

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE