ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο και όμως... Κυπριακόν!

Η χιουμοριστική σελίδα «I LOVE CYPRUS PE» μας χάρισε ένα ακόμη επικό στιγμιότυπο. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που επισυνάπτεται, φίλος της σελίδας απαθανάτισε με το κινητό του ΑΛΛΟ ένα σουρεαλιστικό στιγμιότυπο, αυτή τη φορά από δρόμο της Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος σε εν κινήσει ημιφορτηγό, ξαπλώνει αμέριμνος και ανέμελος στην καρότσα συγκεντρώνοντας φυσικά όλα τα βλέμματα πάνω του. Ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο κομμάτι από κωμική ταινία, παρά καθημερινό στιγμιότυπο.

Ο λόγος παραμένει άγνωστος με τα σχόλια και τις αντιδράσεις να πέφτουν βροχή. Άλλοι εξήρουν την... εφευρετικότητα του, άλλοι θεωρούν πως αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία ενώ ίσως ο ίδιος να ήθελε απλά να χαλαρώσει.

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE