ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μόνο στην Κύπρο! - Ξάπλωσε στην καρότσα για να... δροσιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο και όμως... Κυπριακόν!

Η χιουμοριστική σελίδα «I LOVE CYPRUS PE» μας χάρισε ένα ακόμη επικό στιγμιότυπο. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που επισυνάπτεται, φίλος της σελίδας απαθανάτισε με το κινητό του ΑΛΛΟ ένα σουρεαλιστικό στιγμιότυπο, αυτή τη φορά από δρόμο της Λεμεσού.

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος σε εν κινήσει ημιφορτηγό, ξαπλώνει αμέριμνος και ανέμελος στην καρότσα συγκεντρώνοντας φυσικά όλα τα βλέμματα πάνω του. Ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο κομμάτι από κωμική ταινία, παρά καθημερινό στιγμιότυπο.

Ο λόγος παραμένει άγνωστος με τα σχόλια και τις αντιδράσεις να πέφτουν βροχή. Άλλοι εξήρουν την... εφευρετικότητα του, άλλοι θεωρούν πως αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία ενώ ίσως ο ίδιος να ήθελε απλά να χαλαρώσει.

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.