Την Πέμπτη το διάγγελμα του Προέδρου Αναστασιάδη

Την Πέμπτη το διάγγελμα του Προέδρου Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα απευθυνθεί την Πέμπτη 28/1, στις 8.00 μμ, στον κυπριακό λαό με διάγγελμα του, για τα θέματα που αφορούν την πάταξη της διαφθοράς, όπως ανακοίνωσε το Προεδρικό.

 
Εξάλλου, την Παρασκευή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί, μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη και τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παναγιώτη Σεντώνα, σε λεπτομερή παρουσίαση του Σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 11.30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
Σε γραπτή δήλωση, νωρίτερα την Τρίτη, ο κ. Σεντώνας ανέφερε ότι θα υπάρξει τεκμηριωμένη απάντηση για τα μέτρα κατά της διαφθοράς από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Πέμπτη, μέσω διαγγέλματος προς τον κυπριακό λαό, στον οποίο είναι και υπόλογος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE