Ιταλία: 10.593 νέα κρούσματα με 541 θανάτους το τελευταίο 24ωρο

Ιταλία: 10.593 νέα κρούσματα με 541 θανάτους το τελευταίο 24ωρο

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 10.593 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 541 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 257.000 διαγνωστικά τεστ, το 4,1% των οποίων προέκυψε θετικό.


Χθες τα περιστατικά μόλυνσης κορωνοϊού ήταν 8.561, με 420 θανάτους. Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, στις ΜΕΘ της χώρας βρίσκονται 49 λιγότεροι άνθρωποι και στους νοσοκομειακούς θαλάμους οι ασθενείς είναι 69 λιγότεροι.

Σήμερα, τέλος, έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό, ένας ακόμη Ιταλός γιατρός. Από την αρχή της πανδημίας, έχασαν την ζωή τους 302 γιατροί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.