Ιταλία: 10.593 νέα κρούσματα με 541 θανάτους το τελευταίο 24ωρο

Ιταλία: 10.593 νέα κρούσματα με 541 θανάτους το τελευταίο 24ωρο

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 10.593 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 541 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 257.000 διαγνωστικά τεστ, το 4,1% των οποίων προέκυψε θετικό.


Χθες τα περιστατικά μόλυνσης κορωνοϊού ήταν 8.561, με 420 θανάτους. Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, στις ΜΕΘ της χώρας βρίσκονται 49 λιγότεροι άνθρωποι και στους νοσοκομειακούς θαλάμους οι ασθενείς είναι 69 λιγότεροι.

Σήμερα, τέλος, έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό, ένας ακόμη Ιταλός γιατρός. Από την αρχή της πανδημίας, έχασαν την ζωή τους 302 γιατροί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE