ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των χαλαρώσεων που θα γίνουν σήμερα (Τετάρτη 27/1) στις 12:30 δια στόματος του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των χαλαρώσεων έχει κλειδώσει με μοναδικά σενάρια που αιωρούνται να αφορούν 1) την επιστροφή των Γυμνασίων και Λυκείων στις σχολικές αίθουσες αλλά και 2) ενδεχόμενο άνοιγμα των malls, εμπορικών κέντρων, πολυκαταστημάτων και υπερκαταστημάτων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE