ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των χαλαρώσεων που θα γίνουν σήμερα (Τετάρτη 27/1) στις 12:30 δια στόματος του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των χαλαρώσεων έχει κλειδώσει με μοναδικά σενάρια που αιωρούνται να αφορούν 1) την επιστροφή των Γυμνασίων και Λυκείων στις σχολικές αίθουσες αλλά και 2) ενδεχόμενο άνοιγμα των malls, εμπορικών κέντρων, πολυκαταστημάτων και υπερκαταστημάτων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE