ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των χαλαρώσεων που θα γίνουν σήμερα (Τετάρτη 27/1) στις 12:30 δια στόματος του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των χαλαρώσεων έχει κλειδώσει με μοναδικά σενάρια που αιωρούνται να αφορούν 1) την επιστροφή των Γυμνασίων και Λυκείων στις σχολικές αίθουσες αλλά και 2) ενδεχόμενο άνοιγμα των malls, εμπορικών κέντρων, πολυκαταστημάτων και υπερκαταστημάτων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE