ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των χαλαρώσεων που θα γίνουν σήμερα (Τετάρτη 27/1) στις 12:30 δια στόματος του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των χαλαρώσεων έχει κλειδώσει με μοναδικά σενάρια που αιωρούνται να αφορούν 1) την επιστροφή των Γυμνασίων και Λυκείων στις σχολικές αίθουσες αλλά και 2) ενδεχόμενο άνοιγμα των malls, εμπορικών κέντρων, πολυκαταστημάτων και υπερκαταστημάτων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις ώρα μηδέν – Τι ανοίγει, τι παραμένει κλειστό – Το παλεύουν για malls appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE