ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγινε η ανατροπή για το άνοιγμα των σχολείων - Σύντομα οι ανακοινώσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγινε η ανατροπή για το άνοιγμα των σχολείων - Σύντομα οι ανακοινώσεις

Το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε στις 9:30 το πρωί κλείδωσε το πλάνο χαλαρώσεων, την πρώτη φάση του οποίου ανακοινώνει στις 12:30, ο Υπουργός Υγείας.

Στην ουσία στην πρώτη φάση αποκλιμάκωσης που θα είναι διάρκειας δύο εβδομάδων, από τη 1-14 Φεβρουαρίου, θα επεκταθούν όλα τα μέτρα του lockdown, πλην μερικών εξαιρέσεων

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νεότερο αφορά τα Δημοτικά σχολεία, για τα οποία οι μαθητές θα επιστρέψουν στις 8 Φεβρουαρίου, αντί την 1η Φεβρουαρίου όπως αναμενόταν αρχικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.