ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγινε η ανατροπή για το άνοιγμα των σχολείων - Σύντομα οι ανακοινώσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγινε η ανατροπή για το άνοιγμα των σχολείων - Σύντομα οι ανακοινώσεις

Το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε στις 9:30 το πρωί κλείδωσε το πλάνο χαλαρώσεων, την πρώτη φάση του οποίου ανακοινώνει στις 12:30, ο Υπουργός Υγείας.

Στην ουσία στην πρώτη φάση αποκλιμάκωσης που θα είναι διάρκειας δύο εβδομάδων, από τη 1-14 Φεβρουαρίου, θα επεκταθούν όλα τα μέτρα του lockdown, πλην μερικών εξαιρέσεων

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νεότερο αφορά τα Δημοτικά σχολεία, για τα οποία οι μαθητές θα επιστρέψουν στις 8 Φεβρουαρίου, αντί την 1η Φεβρουαρίου όπως αναμενόταν αρχικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.