Σε 15 μέρες στην Ολομέλεια οι νόμοι για καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Σε 15 μέρες στην Ολομέλεια οι νόμοι για καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών ολοκλήρωσε την Τετάρτη τη συζήτηση δυο νομοσχεδίων που αφορούν τον περί της καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες νόμο και τα οποία παίρνουν τον δρόμο για ψήφιση από την Ολομέλεια.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπή Νομικών, βουλευτής του ΔΗΣΥ Γιώργος Γεωργίου, τα νομοσχέδια σχετικά με την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες μέσω του ποινικού δικαίου, αναμένεται να οδηγηθούν στην Ολομέλεια της Βουλής σε δεκαπέντε μέρες.

Είπε επίσης ότι στην Επιτροπή συνεχίστηκε η συζήτηση του Νομοσχεδίου Περί της Συμμόρφωσης της Διοίκησης προς τις δικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται δυνάμει του άρθρου 146 του Συντάγματος, καθώς και η συζήτηση του νομοσχεδίου για τον περί Όρκου Νόμο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE