ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 29χρονου για επίθεση και ληστεία σε βάρος 52χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 29χρονου για επίθεση και ληστεία σε βάρος 52χρονου

Στη σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από καταγγελία 52χρονου ομοεθνή του, ότι του επιτέθηκε με μαχαίρι και του απέσπασε το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με τον 52χρονο, χθες το απόγευμα συναντήθηκε με τον 29χρονο, ο οποίος συνοδευόταν από δεύτερο πρόσωπο, για να διευθετήσουν διαφορά που είχαν σε σχέση με χρήματα που του είχε δανείσει.

Όταν ο παραπονούμενος ζήτησε τα χρήματα, ο 29χρονος φέρεται να του επιτέθηκε με τη βοήθεια του άλλου προσώπου και να τον κτύπησε, τόσο με τα χέρια αλλά και με κουζινομάχαιρο που κρατούσε, τραυματίζοντας τον ελαφρά. Ακολούθως, ο 29χρονος άρχισε να προκαλεί ζημιές στο όχημα του 52χρονου, στο οποίο επιβιβάστηκε με τον συνεργό του και εξαφανίστηκαν.

Με εκδορά στο στήθος μετέβη στο ΓΝ Λεμεσού ο 52χρονος και αφού έτυχε τον Πρώτων Βοηθειών κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Μετά από πληροφορία, ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Μετά από υποδείξεις του, η Αστυνομία εντόπισε και το κλοπιμαίο όχημα, ενώ αναζητεί τα στοιχεία του προσώπου που τον συνόδευε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top