Αντιπρόεδρος της Κομισιόν: Kαμία απολύτως σκέψη για απαγόρευση εξαγωγών εμβολίων

Αντιπρόεδρος της Κομισιόν: Kαμία απολύτως σκέψη για απαγόρευση εξαγωγών εμβολίων

Καμία απολύτως σκέψη για απαγόρευση εξαγωγών εμβολίων δεν κάνει η ΕΕ, σύμφωνα με την Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Dubravka Šuica, η οποία ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες, για τη συνεδρίαση του Κολεγίου των Επιτρόπων. Η Αντιπρόεδρος ξεκαθάρισε ότι ο σχεδιαζόμενος μηχανισμός παρακολούθησης των εξαγωγών έχει ως στόχο τη διαφάνεια και όχι τις απαγορεύσεις εξαγωγών. 

Επιπλέον, η Ντάνα Σπίναντ, αναπληρώτρια επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, συμπλήρωσε την προηγούμενη δήλωσή της για τη μη συμμετοχή της AstraZeneca στη συντονιστική επιτροπή για τα εμβόλια και σημείωσε ότι "η κατάσταση εξελίσσεται", επιφυλασσόμενη για νεότερη ενημέρωση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE