Πάει για ΚΑΡΕ μετεγγραφών η ΑΕΛ – «Κόβεται» ο Ράσο

Πάει για ΚΑΡΕ μετεγγραφών η ΑΕΛ – «Κόβεται» ο Ράσο

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, πολύ πιθανόν ο Πάντιτς να μετακομίσει από τη Λευκωσία στη Λεμεσό και στην ΑΕΛ. Πιέζει ο ίδιος Σέρβος αμυντικός, νεότερες πληροφορίες λένε ότι είναι σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις του Σοφοκλέους με τον Καραβίδα.

Διαβάστε: 

Πιέζει ο Πάντιτς για να ΠΑΕΙ λιμάνι!

Αν έλθει ο Πάντιτς ή άλλος στόπερ πρώτης γραμμής, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός του καταλόγου Α’ ο Μομσίλο Ράσο. Βασικά έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο στον παίχτη πριν μερικές μέρες, αν δεν το υπογράψει τότε θα συζητήσουν για να φύγει άμεσα από την ομάδα.

Σχεδόν κλειστή είναι η μετεγγραφή του 24χρονου Ολλανδού (με καταγωγή από το Κόσσοβο) ακραίου επιθετικού Αβντιγιάϊ. Για να τον εγγράψουν στο ρόστερ, θα προχωρήσουν τις διαδικασίες διαγραφής του Γκαζαριάν.

Ο Ρομάριο θα γραφτεί στη θέση που άνοιξε, μετά τον δανεισμό του Μάιντεβατς στον Εθνικό.

 

The post Πάει για ΚΑΡΕ μετεγγραφών η ΑΕΛ – «Κόβεται» ο Ράσο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE