ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσέποβιτς: «Δεν ήταν το εξυπνότερο να με ρίξει στη φωτιά»! Τι είπε για τη μάχη τίτλου και για τετ-α-τετ με Απολλωνίστα

Τσέποβιτς: «Δεν ήταν το εξυπνότερο να με ρίξει στη φωτιά»! Τι είπε για τη μάχη τίτλου και για τετ-α-τετ με Απολλωνίστα

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.sportklub.rs παραχώρησε ο επιθετικός της Ομόνοιας, Μάρκο Τσέποβιτς.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχικά για την παρουσία του στην Ομόνοια και το παιχνίδι όπου σκόραρε με ΕΝΠ: «Για τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στην Ταϊλάνδη με τη φανέλα της Μπουριράμ, έτσι ο κύριος Μπεργκ, με τον οποίο είχα πραγματικά σπουδαία συνεργασία στη Βιντεότον, μου είπε πως δεν θα έβαζε κατευθείαν στα παιχνίδια. Έτσι κι από τη στιγμή που δεν ήταν το εξυπνότερο να με ρίξει από το πρώτο λεπτό στη… φωτιά, μου έδειξε εμπιστοσύνη και ήμουν έτοιμος στη συνέχεια ν’ ανταποκριθώ. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι με την ΕΝΠ, αφού το Παραλίμνι προερχόταν από ένα σπουδαίο σερί, έχοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία. Καταφέραμε, όμως, να κερδίσουμε και γι’ αυτό το γκολ μου έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, έγινε μια κεφαλιά και η μπάλα έφτασε σ’ εμένα που την κλώτσησα στην αντίθετη γωνία. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη συνολική μου παρουσία».

Για τη μάχη του τίτλου: «Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ την ΑΕΛ, η οποία σύμφωνα και με τους ειδικούς εδώ έχει δείξει σταθερότητα, παίζει καλά και όμορφο ποδόσφαιρο στα μάτια κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Αμφιβάλλω, όμως, εάν μπορεί να αντέξει την πίεση στη “μάχη” του τίτλου. Όσο για τον Απόλλωνα έφερε δύο παίκτες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Όσο για εμάς. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Βαθμοί χάθηκαν όταν η ομάδα αγωνιζόταν συνεχόμενα σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ τώρα έχουμε ισορροπήσει πλήρως την κατάσταση. Είμαστε αήττητοι τα τελευταία εννιά παιχνίδια, έχοντας 7 νίκες. Το ερώτημα είναι: Ομόνοια ή Απόλλων; Είμαι εδώ για να πάρω τον τίτλο και να ανακαλύψω την απάντηση».

Για τις εντυπώσεις στην Κύπρο: «Είναι όμορφα στην Κύπρο, παρότι μας επιτρέπεται η μετακίνησή μας για δύο ώρες, δύο φορές την ημέρα και πρέπει να στείλουμε μήνυμα νωρίτερα. Όλα είναι αυστηρά ελεγχόμενα, λόγω των κανονισμών του lockdown, όταν είναι αναγκαίο, δεν είναι δύσκολο. Η θερμοκρασία είναι γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου, και μπορείς να χαλαρώσεις στο σπίτι με ένα παντελονάκι κι ένα φανελάκι. Όπως οι περισσότεροι ξένοι στη Λευκωσία, δεν μένω στη Λευκωσία, αλλά στη Λάρνακα, η οποία δεν είναι μακριά από την πρωτεύουσα, χρειάζεται να οδηγήσεις περίπου 20 λεπτά. Ευτυχώς, γνώριζα από την Ταϊλάνδη πώς να οδηγώ στην αριστερή πλευρά. Κάποτε πάω στις προπονήσεις με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Φαμπιάνο, είναι ο γείτονάς μου, τα σπίτια μας είναι… κολλητά. Κάνετε λάθος εάν πιστεύετε ότι ο Φαμπιάνο δεν εμπιστεύεται τις οδηγικές μου ικανότητες (γέλια)».

Για τους υπόλοιπους Σέρβους: «Μου λείπει να συναναστρέφομαι κόσμο, ευτυχώς όμως η φίλη μου Jovana είναι στη Λάρνακα. Ανυπομονώ να συναντηθώ με τους Μάρκοβιτς, Αντάμοβιτς, Σάβιτς, Μεντόγεβιτς… Ελπίζω ότι σύντομα θα έχω τη δυνατότητα και να τα πούμε εκτός γηπέδου. Προς το παρόν είναι αδύνατον, όμως έχουμε το τηλέφωνο».

Κλείνοντας ανέφερε: «Το γκολ στη νίκη της Ομόνοιας επί του Παραλιμνίου σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό και με χαροποίησε. Αυτό, όμως, που ξεχώρισα ήταν μετά από τη νίκη της Ομόνοιας επί του Απόλλωνα. Στο τέλος του αγώνα, ένας ηλικιωμένος με τις φόρμες του Απόλλωνα με προσέγγισε, μου έδωσε το χέρι και είπε: “Είμαι στον Απόλλωνα εδώ και 50 χρόνια. Πες γεια στον πατέρα σου Σλάντζαν, ήταν ένας δυνατός επιθετικός. Ήμουν πεπεισμένος πόσο καλός άνθρωπος ήταν και ήταν υπέροχο να το ακούσω».

Πατήστε εδώ για το δημοσίευμα

 

The post Τσέποβιτς: «Δεν ήταν το εξυπνότερο να με ρίξει στη φωτιά»! Τι είπε για τη μάχη τίτλου και για τετ-α-τετ με Απολλωνίστα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top