ΠΕΓΕΙΑ: Τροχαίο με μετωπική σύγκρουση - Εκτράπηκαν και κατέληξαν σε χωράφι

ΠΕΓΕΙΑ: Τροχαίο με μετωπική σύγκρουση - Εκτράπηκαν και κατέληξαν σε χωράφι

Ο τραυματισμός δύο προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες το απόγευμα στην Λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού στην Πέγεια , οδηγός οχήματος ηλικίας 34 ετών αλλοδαπός, ενώ οδηγούσε το όχημα του από την Πέγεια προς το Κόλπο των Κοραλίων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με εξ αντιθέτου διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγείτο από Ε/κ ηλικίας 46 ετών.

Από την μετωπική σύγκρουση τα δύο οχήματα εκτράπηκαν με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε παρακείμενο χωράφι.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο . Οι δύο οδηγοί διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έφεραν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους και κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.