LIVE: Ψηφίζουν για τη δημοσιοποίηση της περιβόητης λίστας Γιωρκάτζη

LIVE: Ψηφίζουν για τη δημοσιοποίηση της περιβόητης λίστας Γιωρκάτζη

Σε εξέλιξη η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής για δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη από το σώμα.

Στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγήθηκε η απόφαση για δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη από το σώμα.

Η συνεδρία της Ολομέλεια βρίσκεται σε εξέλιξη και αφου ψηφιστεί η απόφαση η λίστα θα δοθεί στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας της Βουλής.

Κατά τη χθεσινή συνεδρία της Ad Hoc  Επιτροπής για τη Διερεύνηση Θεμάτων που αφορούν σε Δάνεια Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων, στην παρουσία των Νομικών Συμβούλων της Βουλής Κρις Τριανταφυλλίδη, Σίμου Αγγελίδη και Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, συζητήθηκε ο τρόπος της δημοσιοποίησης της λίστας και αποφασίστηκε όπως αυτή δοθεί μέσω της ιστοσελίδας ως μέρος των πρακτικών της συνεδρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE