ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ– Ατάκα Αδάμου: «Εννα με κάμετε να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» - Δεν θέλουν τη λίστα τα κόμματα

ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ– Ατάκα Αδάμου: «Εννα με κάμετε να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» - Δεν θέλουν τη λίστα τα κόμματα

Ο ΔΗΣΥ δεν την θέλει, το ΔΗΚΟ θα περιμένει να δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής, μόνο το ΑΚΕΛ ζήτησε όπως τους δοθεί το αντίγραφο με αποτέλεσμα να αντιδράσεις ο Πρόεδρος του σώματος Αδάμο Αδάμου.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσιεύμα η δημοσιοποίηση της λίστας ψηφίστηκε με 47 υπερ και 1 ψήφο εναντίον, ενώ απείχαν οι Βουλευτές της ΕΔΕΚ.

Στη συνέχεια όταν ο Αδάμος Αδάμου που είχε τη λίστα σε 55 αντίγραφα ζήτησε από τα κόμματα να την παραλάβουν, με ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ να αρνούνται ενώ μόνο το ΑΚΕΛ θέλησε να τους δοθεί το έγγραφο με τα πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα που αναφέρονται στη λίστα Γιωρκάτζη.

«Εννα με κάμουν να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής και συμπλήρωσε: «Όσοι δεν την θέλουν ας μην την πάρουν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE