ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ– Ατάκα Αδάμου: «Εννα με κάμετε να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» - Δεν θέλουν τη λίστα τα κόμματα

ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ– Ατάκα Αδάμου: «Εννα με κάμετε να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» - Δεν θέλουν τη λίστα τα κόμματα

Ο ΔΗΣΥ δεν την θέλει, το ΔΗΚΟ θα περιμένει να δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής, μόνο το ΑΚΕΛ ζήτησε όπως τους δοθεί το αντίγραφο με αποτέλεσμα να αντιδράσεις ο Πρόεδρος του σώματος Αδάμο Αδάμου.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσιεύμα η δημοσιοποίηση της λίστας ψηφίστηκε με 47 υπερ και 1 ψήφο εναντίον, ενώ απείχαν οι Βουλευτές της ΕΔΕΚ.

Στη συνέχεια όταν ο Αδάμος Αδάμου που είχε τη λίστα σε 55 αντίγραφα ζήτησε από τα κόμματα να την παραλάβουν, με ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ να αρνούνται ενώ μόνο το ΑΚΕΛ θέλησε να τους δοθεί το έγγραφο με τα πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα που αναφέρονται στη λίστα Γιωρκάτζη.

«Εννα με κάμουν να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής και συμπλήρωσε: «Όσοι δεν την θέλουν ας μην την πάρουν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE