ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ– Ατάκα Αδάμου: «Εννα με κάμετε να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» - Δεν θέλουν τη λίστα τα κόμματα

ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ– Ατάκα Αδάμου: «Εννα με κάμετε να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» - Δεν θέλουν τη λίστα τα κόμματα

Ο ΔΗΣΥ δεν την θέλει, το ΔΗΚΟ θα περιμένει να δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής, μόνο το ΑΚΕΛ ζήτησε όπως τους δοθεί το αντίγραφο με αποτέλεσμα να αντιδράσεις ο Πρόεδρος του σώματος Αδάμο Αδάμου.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσιεύμα η δημοσιοποίηση της λίστας ψηφίστηκε με 47 υπερ και 1 ψήφο εναντίον, ενώ απείχαν οι Βουλευτές της ΕΔΕΚ.

Στη συνέχεια όταν ο Αδάμος Αδάμου που είχε τη λίστα σε 55 αντίγραφα ζήτησε από τα κόμματα να την παραλάβουν, με ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ να αρνούνται ενώ μόνο το ΑΚΕΛ θέλησε να τους δοθεί το έγγραφο με τα πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα που αναφέρονται στη λίστα Γιωρκάτζη.

«Εννα με κάμουν να πάθω ζαννή δαμεσα δα ρε κουμπάρε» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής και συμπλήρωσε: «Όσοι δεν την θέλουν ας μην την πάρουν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE