Σάλος στη Γαλλία: Αστυνομικοί κάνουν πάρτι και χορεύουν Μακαρένα χωρίς μάσκες

Σάλος στη Γαλλία: Αστυνομικοί κάνουν πάρτι και χορεύουν Μακαρένα χωρίς μάσκες

Βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες «καίει» αστυνομικούς στη Γαλλία, που δεν τήρησαν τα μέτρα του lockdown, στη χώρα που μετρά 74.601 θανάτους από τον κορονοϊό.

Οι αστυνομικοί κάνουν πάρτι μέσα στο τμήμα της Aubervilliers για να αποχαιρετίσουν συνάδελφο που συνταξιοδοτείται. Στο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Loopsider (και λέει ότι τραβήχτηκε στις 22 Ιανουαρίου) οι αστυνομικοί χορεύουν Μακαρένα ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να φοράνε μάσκες και να κρατάνε τις απαραίτητες αποστάσεις. Οι αξιωματικοί αντιμετωπίζουν κυρώσεις σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Στη Γαλλία υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE