«Άδειασμα» από Ανώτατο για λογαριασμό-παρωδία Γιολίτη – Καμία ένσταση από Γενικό Εισαγγελέα

«Άδειασμα» από Ανώτατο για λογαριασμό-παρωδία Γιολίτη – Καμία ένσταση από Γενικό Εισαγγελέα

Στην ακύρωση εντάλματος έρευνας προχώρησε το Ανώτατο Δικαστήριο, που αφορά το λογαριασμό-παρωδία στο όνομα της Υπουργού Δικαιοσύνης, Έμιλυς Γιολίτη.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, όπου οριστικοποιήθηκε η ακύρωση του εντάλματος έρευνας σε οικία γυναίκας στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την απόφαση ο Γενικός Εισαγγελέας δεν έφερε ένσταση στην ακύρωση εντάλματος έρευνας, ενώ όπως αναφέρθηκε εκ μέρους του: «Δεν θα προχωρήσουμε με την καταχώρηση ένστασης και θα αποδεχθούμε την ακύρωση του εντάλματος έρευνας που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, έχοντας αξιολογήσει όλα τα περιστατικά της υπόθεσης και λαμβάνοντας μεταξύ άλλων, υπόψη ότι η διερεύνηση, στα πλαίσια της οποίας εκδόθηκε το προσβαλλόμενο ένταλμα έρευνας, δεν θα προωθηθεί περαιτέρω, δεδομένης και της απόσυρσης του παραπόνου της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κας Έμιλυς Γιολίτη/παραπονούμενης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE