Tζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον νεογεννητο γιο τους

Tζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον νεογεννητο γιο τους

DATA[

Πριν από έναν περίπου μήνα, η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.Ο Κικίλιας junior, που γεννήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων, χαίρει άκρας υγείας, ενώ το ζευγάρι σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, αποφάσισε ποιο είναι το όνομα που θα του δώσει.
Πιο συγκεκριμένα, πηγές από το στενό τους περιβάλλον αποκάλυψαν στο περιοδικό ότι ο μικρός θα βαφτιστεί Παναγιώτης – Αντώνιος.«Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο» γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE