«αποδεικτικά έγγραφα του Τραπεζικού Ιδρύματος» τα οποία, όπως λέει «απαντούν/ διευκρινίζουν και ενισχύουν την αλήθεια»."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Δήμαρχος Λευκάρων: «Δεν έχω κανένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο» -Δημοσιεύει αποδεικτικά έγγραφα

31.01.2021
12:13
Κοινωνία

Δεν έχει κανένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο ούτε του έχει χορηγηθεί δάνειο με ευνοϊκούς ή καταχρηστικούς όρους, λέει ο Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους, σε συνέχεια της δημοσίευσης της λίστας Γιωρκάτζη, ενώ δημοσιεύει και «αποδεικτικά έγγραφα του Τραπεζικού Ιδρύματος» τα οποία, όπως λέει «απαντούν/ διευκρινίζουν και ενισχύουν την αλήθεια».

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Σοφοκλέους λέει ότι «σε συνέχεια της δημοσίευσης της `περίφημης` Λίστας Γιωρκάτζη, στην οποία γίνεται αναφορά στο όνομα μου, ως Πολιτικά Εκτεθειμένο Πρόσωπο με μη εξυπηρετούμενα δάνεια» έχει να δηλώσει πως «δεν έχω κανένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο. Ποτέ δεν μου έχει χορηγηθεί δάνειο με ευνοϊκούς ή καταχρηστικούς όρους». Σημειώνει ακόμη πως «ο χρόνος και η δικαιοσύνη θα δώσουν τις απαντήσεις τους».

Ο κ. Σοφοκλέους στη δήλωση του επισυνάπτει «αποδεικτικά έγγραφα του Τραπεζικού Ιδρύματος για τους μοναδικούς λογαριασμούς» που έχει, τα οποία όπως αναφέρει «απαντούν/ διευκρινίζουν και ενισχύουν την αλήθεια».

«Η παρούσα δήλωση γίνεται άνευ βλάβης δικαιωμάτων και με κάθε επιφύλαξη των  νόμιμων δικαιωμάτων μου» καταλήγει ο κ. Σοφοκλέους.

Δείτε εδώ τα αποδεικτικά έγγραφα

Από ΚΥΠΕ