Εγκλωβίστηκε οδηγός σε όχημα και κινδύνευσε - Τέθηκαν σε συναγερμό οι Αρχές

Εγκλωβίστηκε οδηγός σε όχημα και κινδύνευσε - Τέθηκαν σε συναγερμό οι Αρχές

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κελοκεδάρων γύρω στις 6.40 σήμερα το πρωί, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή του ποταμού «Γεφύρι του Τζιελεφού» στον Άγιο Νικόλαο Πάφου, μετά από πληροφορία ότι εκεί υπήρχε εγκλωβισμένος οδηγός σε αυτοκίνητο και κινδύνευε.  

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού και στη μετακίνηση του ιδίου και του οχήματος του με ασφάλεια.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 66χρονο κυνηγό, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία  για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια που του παρείχαν.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Έντονες αντιδράσεις και πολιτικούς τριγμούς προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο στην πλατφόρμα Χ, το οποίο εμφανίστηκε προχθες το απόγευμα από λογαριασμό με το όνομα Emily Thompson και περιλαμβάνει συνομιλίες που παραπέμπουν σε ζητήματα χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και σε ευρύτερες αναφορές γύρω από τη λειτουργία του Προεδρικού.