Άμεση η κινητοποίηση σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία για τα καιρικά φαινόμενα, λέει το ΥΠΕΣ

Άμεση η κινητοποίηση σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία για τα καιρικά φαινόμενα, λέει το ΥΠΕΣ

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των υπηρεσιών των Επαρχιακών Διοικήσεων, οι οποίες διεπίστωσαν ζημιές σε αριθμό υποστατικών στην περιοχή του Φάρου στα Περβόλια, στην Παρεκκλησιά και σε κάποιες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επισημαίνεται επίσης ότι δεν έχουν προκύψει ανάγκες μεταστέγασης κόσμου, ούτε και θέματα ασφάλειας.

Παρά ταύτα, οι υπηρεσίες των Επαρχιακών Διοικήσεων θα συνεχίσουν εντός της αυριανής μέρας τις αυτοψίες και τις καταγραφές, ούτως ώστε να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα των ζημιών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE