Άμεση η κινητοποίηση σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία για τα καιρικά φαινόμενα, λέει το ΥΠΕΣ

Άμεση η κινητοποίηση σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία για τα καιρικά φαινόμενα, λέει το ΥΠΕΣ

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των υπηρεσιών των Επαρχιακών Διοικήσεων, οι οποίες διεπίστωσαν ζημιές σε αριθμό υποστατικών στην περιοχή του Φάρου στα Περβόλια, στην Παρεκκλησιά και σε κάποιες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επισημαίνεται επίσης ότι δεν έχουν προκύψει ανάγκες μεταστέγασης κόσμου, ούτε και θέματα ασφάλειας.

Παρά ταύτα, οι υπηρεσίες των Επαρχιακών Διοικήσεων θα συνεχίσουν εντός της αυριανής μέρας τις αυτοψίες και τις καταγραφές, ούτως ώστε να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα των ζημιών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.