Άμεση η κινητοποίηση σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία για τα καιρικά φαινόμενα, λέει το ΥΠΕΣ

Άμεση η κινητοποίηση σε Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία για τα καιρικά φαινόμενα, λέει το ΥΠΕΣ

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των υπηρεσιών των Επαρχιακών Διοικήσεων, οι οποίες διεπίστωσαν ζημιές σε αριθμό υποστατικών στην περιοχή του Φάρου στα Περβόλια, στην Παρεκκλησιά και σε κάποιες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επισημαίνεται επίσης ότι δεν έχουν προκύψει ανάγκες μεταστέγασης κόσμου, ούτε και θέματα ασφάλειας.

Παρά ταύτα, οι υπηρεσίες των Επαρχιακών Διοικήσεων θα συνεχίσουν εντός της αυριανής μέρας τις αυτοψίες και τις καταγραφές, ούτως ώστε να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα των ζημιών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE