ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερα αφέθηκαν δύο άτομα που συνελήφθησαν για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερα αφέθηκαν δύο άτομα που συνελήφθησαν για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών

Ελεύθερα αφέθηκαν τα δύο άτομα ηλικίας 24 και 26 ετών από την επαρχία Αμμοχώστου τα οποία συνελήφθησαν από την Αστυνομία ως ύποπτα σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, καλλιέργεια φυτών κάνναβης και παράνομη κατοχή κροτίδων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διενήργησαν έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία άνδρα ηλικίας 45 ετών, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν δύο άτομα ηλικίας 24 και 26 ετών, να έχουν στην κατοχή τους χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Εντός της οικίας εντοπίστηκαν επίσης δύο νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων και τρεις χρησιμοποιημένοι μύλοι αλέσεως με ίχνη κάνναβης.

Σε παρακείμενο υποστατικό – αποθήκη εντοπίστηκε μια πλαστική γλάστρα που περιείχε δύο φυτά κάνναβης μήκους 12 και 18 εκατοστών και δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 80 κροτίδες.

Τα ανευρεθέντα, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους πέντε γραμμαρίων.
 
Ύστερα από εξετάσεις ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ενώ ο 26χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου, εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.
 
Την υπόθεση διερευνούν το Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ και ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.