Συναγερμός στην Ελληνική Αεροπορία - Αγνοείται διθέσιο αεροσκάφος

Συναγερμός στην Ελληνική Αεροπορία - Αγνοείται διθέσιο αεροσκάφος

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς αγνοείται η τύχη ενός διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πρόκειται για διθέσιο πολιτικό αεροσκάφος το οποίο απογειώθηκε από την Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα, όπου θα επικοινωνούσε με τον ασύρματο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Για τον εντοπισμό του έχει ξεκινήσει έρευνα στην οποία συμμετέχουν δύο ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα από τη βάση του Ακτίου και ένα από τη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.