Κούβα: Τουλάχιστον δέκα νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε δασκάλους

Κούβα: Τουλάχιστον δέκα νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε δασκάλους

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα τροχαίο δυστύχημα με ένα λεωφορείο που μετέφερε δασκάλους ανέφεραν το Σάββατο οι αρχές στην Κούβα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ένα δρόμο μεταξύ της Αβάνας και της γειτονικής επαρχίας Μαγιαμπέκ.

«Θρηνούμε την απώλεια ζωών και τραυματισμένων ανθρώπων σε ένα δυστύχημα με ένα λεωφορείο στην Μαγιαμπέκ. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους τους», δήλωσε ο πρόεδρος Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ.

Το δυστύχημα συνέβη την Παρασκευή το απόγευμα στο δήμο Γκουίνες, περίπου 54χλμ από την Αβάνα, και μέχρι στιγμής «δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, εννέα επιτόπου και ένας στο νοσοκομείο», ανέφεραν οι αρχές, σύμφωνα με τον ιστότοπο του κουβανικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων.

Το λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία και ανετράπη, τραυματίζοντας επίσης 24 άτομα που μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία και στην πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE