Χρήστος Φερεντίνος: Το σχόλιο για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη

Χρήστος Φερεντίνος: Το σχόλιο για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη

Ο παρουσιαστής έγραψε για την επίθεση που, όπως υποστηρίζει, είχε δεχτεί η Σοφία Παυλίδου, στο θέατρο Χυτήριο, από τον συνάδελφό της.

Με αφορμή τις καταγγελίες ηθοποιών για κακοποίηση στο χώρο του θεάτρου, ο Χρήστος Φερεντίνος θυμήθηκε το περιστατικό που συνέβη πριν λίγα χρόνια στην πρώην συζυγό του Σοφία Παυλίδου. Κάτω από την ανάρτηση της Τζένης Μπότση που κατήγγειλε τον Κώστα Σπυρόπουλο έγραψε για την επίθεση που, όπως υποστηρίζει, είχε δεχτεί η Σοφία Παυλίδου, στο θέατρο Χυτήριο, από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.