Σάλος με παράνομο swingers party σε εστιατόριο: Οι καλεσμένοι έκαναν σεξ πάνω στα τραπέζια

Σάλος με παράνομο swingers party σε εστιατόριο: Οι καλεσμένοι έκαναν σεξ πάνω στα τραπέζια

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ένα εστιατόριο στη Βραζιλία, που φέρεται να φιλοξένησε ένα swingers party, στο οποίο οι καλεσμένοι έκαναν σεξ πάνω στα τραπέζια ενώ η πανδημία του κορονοϊού είναι σε έξαρση στη χώρα.

Το πάρτι έγινε γνωστό από αναρτήσεις στο Twitter και έγινε το Σάββατο στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η Mirror, το πάρτι έγινε για το προσωπικό του εστιατορίου και άρχισε αφότου το κατάστημα έκλεισε για το κοινό. Οι υπάλληλοι λέγεται ότι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις πάνω στα τραπέζια, όπου πριν λίγο έτρωγαν οι πελάτες.

Το εστιατόριο «Izakaya Hyotan» που κατονομάστηκε ως η «η πέτρα του σκανδάλου» είναι μια σχετικά καινούρια επιχείρηση και μάλιστα είχε επαινεθεί τον Μάρτιο όταν έκλεισε εθελοντικά για να βοηθήσει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης σχολίασε ότι «γνωρίζει ήδη τα γεγονότα και ξεκινά έρευνα για να διερευνήσει τι συνέβη».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE