Έκανε… 93 συναλλαγές με στοιχεία ξένης τραπεζικής κάρτας

 Έκανε… 93 συναλλαγές με στοιχεία ξένης τραπεζικής κάρτας

Είχε υποκλέψει τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας μιας 49χρονης αλλοδαπής που έκανε διακοπές στη Ρόδο μια 19χρονη επίσης αλλοδαπή και επί 36 ημέρες έκανε αγορές με αυτά, χρεώνοντας τον λογαριασμό της! Οι συναλλαγές που έκανε, έφτασαν συνολικά τις… 93!

Από τις 30 Ιουλίου ως τις 4 Σεπτεμβρίου, οπότε το θύμα αντιλήφθηκε ότι κάποιος άλλος χειριζόταν τις καταθέσεις της, η νεαρή γυναίκα είχε κάνει αγορές ύψους 1.650 ευρώ. Ύστερα από την καταγγελία της τουρίστριας, η Ασφάλεια ξεκίνησε έρευνες.

Χρειάστηκαν πέντε μήνες για να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να αποκαλυφθεί ότι η 19χρονη ήταν αυτή που είχε υποκλέψει τους κωδικούς της κάρτας και ψώνιζε… σωρηδόν! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE