ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο «ΣΠΙΤΙ» της να επεκτείνει το σερί και να ΑΝΕΒΕΙ!

Στο «ΣΠΙΤΙ» της να επεκτείνει το σερί και να ΑΝΕΒΕΙ!

Η Ανόρθωση υποδέχεται την Καρμιώτισσα (01/02 – 19:00) στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έχει ως αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη.

Η Κυρία έχοντας σαν δυνατό «όπλο» την έδρα της, θέλει να την εκμεταλλευτεί και να φτάσει σε ένα ακόμα τρίποντο. Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια, μέσα στο «σπίτι» του μετρά 10 νίκες, οι εφτά συνεχόμενες και θέλει να επεκτείνει αυτό το σερί σε 8.

Επίσης, οι παίκτες του Γεωργιανού τεχνικού έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, αφού με νίκη ανεβαίνουν πάνω από την ΑΕΛ, στην 3η θέση με 43 και μειώνουν τη διαφορά από τη δεύτερη Ομόνοια στον ένα πόντο, εκμεταλλευόμενοι έτσι, τις απώλειες των δύο ομάδων.

Επιπλέον, στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης θέλουν να επιστέψουν στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους. Ήδη, η Κυρία, απέναντι στην ομάδα των Πολεμιδιών την «πάτησε» στον πρώτο γύρο αφού εξήλθε ισόπαλη 1-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η Ανόρθωση, μπαίνοντας σε αυτή τη  τελική ευθεία του πρωταθλήματος, αφού μένουν τέσσερεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, θέλει να μπει στα πλέι οφ αήττητη και να… παίξει τα ρέστα της για την κατάκτηση του τίτλου στα ντέρμπι.

The post Στο «ΣΠΙΤΙ» της να επεκτείνει το σερί και να ΑΝΕΒΕΙ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top