Κακοκαιρία - Αλεξανδρούπολη: Και ο στρατός στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κακοκαιρία - Αλεξανδρούπολη: Και ο στρατός στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Αλεξανδρούπολη από την ισχυρή νεροποντή, που έχει πλήξει την περιοχή. Στρατιώτες συνδράμουν τις επιχειρήσεις των πυροσβεστών στο χωριό Απαλός

Μεγάλο πρόβλημα εντοποίζεται στο χωριό Απαλός, εκεί που έχασε τη ζωή του πυροσβέστης, στην προσπάθεια να απεγκλωβίσει μαθητές από δημοτικό σχολείο.

Πέρα από τους πυροσβέστες, στο χωριό έχουν φτάσει και άντρες του στρατού με στρατιωτικά οχήματα, ώστε να συνδράμουν τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού. Παρών είναι και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.