Κακοκαιρία - Αλεξανδρούπολη: Και ο στρατός στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κακοκαιρία - Αλεξανδρούπολη: Και ο στρατός στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Αλεξανδρούπολη από την ισχυρή νεροποντή, που έχει πλήξει την περιοχή. Στρατιώτες συνδράμουν τις επιχειρήσεις των πυροσβεστών στο χωριό Απαλός

Μεγάλο πρόβλημα εντοποίζεται στο χωριό Απαλός, εκεί που έχασε τη ζωή του πυροσβέστης, στην προσπάθεια να απεγκλωβίσει μαθητές από δημοτικό σχολείο.

Πέρα από τους πυροσβέστες, στο χωριό έχουν φτάσει και άντρες του στρατού με στρατιωτικά οχήματα, ώστε να συνδράμουν τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού. Παρών είναι και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: Το πόρισμα απαλλαγής, οι νομικές ενστάσεις και το πολιτικό παρασκήνιο

Videogate: Το πόρισμα απαλλαγής, οι νομικές ενστάσεις και το πολιτικό παρασκήνιο

Στο επίκεντρο έντονων πολιτικών και νομικών αναταράξεων βρίσκεται το πόρισμα για την υπόθεση Videogate, καθώς η ουσιαστική απαλλαγή των πρωταγωνιστών από ποινικές ευθύνες πυροδότησε κύμα αμφισβήτησης και σκληρής κριτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE