Κακοκαιρία - Αλεξανδρούπολη: Και ο στρατός στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κακοκαιρία - Αλεξανδρούπολη: Και ο στρατός στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Αλεξανδρούπολη από την ισχυρή νεροποντή, που έχει πλήξει την περιοχή. Στρατιώτες συνδράμουν τις επιχειρήσεις των πυροσβεστών στο χωριό Απαλός

Μεγάλο πρόβλημα εντοποίζεται στο χωριό Απαλός, εκεί που έχασε τη ζωή του πυροσβέστης, στην προσπάθεια να απεγκλωβίσει μαθητές από δημοτικό σχολείο.

Πέρα από τους πυροσβέστες, στο χωριό έχουν φτάσει και άντρες του στρατού με στρατιωτικά οχήματα, ώστε να συνδράμουν τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού. Παρών είναι και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE