«Ξεφορτώθηκε» τον Τοντιμπό η Μπαρτσελόνα

«Ξεφορτώθηκε» τον Τοντιμπό η Μπαρτσελόνα

 

Παρότι αποκτήθηκε με εξαιρετικές συστάσεις από την Τουλούζ, ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό φαίνεται πως δεν έχει το επίπεδο για να σταθεί στην Μπαρτσελόνα. Ο 21χρονος Γάλλος στόπερ μετά από δύο αποτυχημένα περάσματα ως δανεικός σε Σάλκε και Μπενφίκα παίρνει τον δρόμο για την Νις, όπου θα κλείσει την σεζόν ως δανεικός.

Ενίσχυση στην γραμμή κρούσης και για την Σεντ Ετιέν που πήρε δανεικό από την Κολωνία τον έμπειρο σέντερ-φορ Αντονί Μοντέστ.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Ξεφορτώθηκε» τον Τοντιμπό η Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE